Antena 3 Actualitate Adela Mărculescu, în lacrimi vorbind despre Draga Olteanu Matei: Dorinţa ei a fost "nu mă plângeţi, bucuraţi-vă de tot ce am trăit împreună!"

Adela Mărculescu, în lacrimi vorbind despre Draga Olteanu Matei: Dorinţa ei a fost "nu mă plângeţi, bucuraţi-vă de tot ce am trăit împreună!"

de Georgiana Adam    |    22 Noi 2020   •   16:03
Adela Mărculescu, în lacrimi vorbind despre Draga Olteanu Matei: Dorinţa ei a fost "nu mă plângeţi, bucuraţi-vă de tot ce am trăit împreună!"
Sursa foto: Antena 3

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe din toate timpurile, Draga Olteanu Matei, este condusă astăzi pe ultimul drum şi va fi înmormântată cu onoruri militare, pentru că este decorată cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler.

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată la Cimitirul "Eternitatea" din Piatra Neamţ. Marea doamnă a teatrului şi filmului românesc îşi va dormi somnul veşnic lângă soţul ei, medicul Ion Matei.

Sute de persoane și-au luat la revedere de la marea actriță Draga Olteanu Matei, al cărei trup neînsuflețit a fost depus joi, 19 noiembrie, pe scena Cinematografului Mon Amour din Piatra-Neamț.

Adela Mărculescu, în lacrimi: Dorinţa ei a fost "nu mă plângeţi, bucuraţi-vă de tot ce am trăit împreună!"

Mai mulţi actori cunoscuţi şi jurnalişti au vorbit cu lacrimi în ochi, duminică, la Antena 3, despre Draga Olteanu Matei.

"A sosit şi clipa când fugim fără să ştim că de ea fugim, clipa când ne despărţim de un om minunat. Draga înseamnă pentru mine tinereţea, vesele sărbători de Crăciun.

Dorinţa ei a fost `nu mă plângeţi, bucuraţi-vă de tot ce am trăit împreună, de tot ce ne-am bucurat împreună. Nu vreau plânsul, vrea râsul vostru să mă însoţească`", a spus actriţa Adela Mărculescu, duminică, la Antena 3,amintindu-şi de vorbele actriţei Draga Olteanu Matei.

Actori cunoscuţi deplâng moartea actriţei Draga Olteanu Matei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close