Actorul de telenovele "Ţeavă", consilier de imagine al premierului Ungureanu

de M.Z.    |    14 Mar 2012   •   11:05
Actorul de telenovele "Ţeavă", consilier de imagine al premierului Ungureanu Foto: vdt.antena3.ro

Cătălin Căţoiu zis "Ţeavă", muzician şi actor de filme şi telenovele, va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai-Răzvan Ungureanu, informează Mediafax.

Decizia de numire în funcţie nu a fost încă semnată, dar Căţoiu a mers deja pe teren cu prim-ministrul, la Forumul IMM-urilor şi la prezentarea raportului de activitate a Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, afirmând că doreşte să vadă despre ce este vorba şi care îi vor fi atribuţiile.

"Prim-ministrul are o imagine foarte bună, iar eu, dacă voi prelua această funcţie, fac tot ce trebuie ca să o conserv", a declarat Cătălin Căţoiu.

Cine este Cătălin Căţoiu

Căţoiu are 50 de ani şi este poreclit de prieteni "Ţeavă". El a mai lucrat cu Ungureanu, ca şi cameraman, la Ministerul Afacerilor Externe. Anterior, Ţeavă a mai lucrat atât la Guvern, în mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, cât şi ca director de imagine şi cameraman la TVR.

În anii '70, Căţoiu a fost membru al formaţiei de muzică Progresiv ABC, iar din 2003 a cântat în formaţia VH 2.

El a jucat rolul personajului "Ţeavă" din serialul TV "Păcatele Evei", apoi în serialul "La Bloc"- rolul lui Marcu şi serialul "Om bogat, om sărac", rolul lui Mureşan.

În 2008, a fost distribuit într-un rol secundar din filmul "Supravieţuitorul" regizat de Sergiu Nicolaescu, pentru ca în 2009 să apară în rolul lui Chivu Cârciumaru din telenovela "Aniela".

Cea mai recentă apariţie este în rolul unui medic ginecolog în telenovela "Iubire şi Onoare", precum şi în serialul "Pariu cu viaţa". El apare şi în noul film regizat de Sergiu Nicolaescu, "Ultimul corupt din România".

x close