Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii de malpraxis: Victima unui accident de motocicletă a fost trimisă acasă, deşi avea splina ruptă

Acuzaţii de malpraxis: Victima unui accident de motocicletă a fost trimisă acasă, deşi avea splina ruptă

Acuzaţii de malpraxis: Victima unui accident de motocicletă a fost trimisă acasă, deşi avea splina ruptă
Sursa foto: Foto: Videonews
de S.T.    |    25 Apr 2012   •   18:21

Doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu sunt anchetaţi după ce o tânără de 18 ani, victimă a unui accident de motocicletă, a fost trimisă acasă de două ori, deşi avea splina ruptă.

Imediat după accident, tânăra a fost preluata de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul de Urgenţă Sibiu. După un control rapid, medicul de gardă i-a spus fetei că nu are nimic grav şi că poate merge liniştită acasă.

Fata acuza dureri tot mai mari iar părinţii au dus-o din nou la Urgenţe. Răspunsul medicului a fost acelaşi: victima nu necesită internare pentru că nimic nu îi pune viaţa în pericol. Acasă însă, fata a leşinat.

Mama fetei a chemat imediat Ambulanţa. Ajunsă a treia oară la spital, tânăra a fost preluată de un alt medic. Acesta a hotărât că fata trebuie operată de urgenţă.

Un medic a fost suspendat temporar iar celălalt a primit un avertisment, dar părinţii tinerei nu sunt mulţumiţi de deciziile de sancţionare şi spune că se vor adresa justitiei.
 


×
Subiecte în articol: malpraxis SMURD
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close