Antena 3 CNN Actualitate Adjunctul căpitanului de vas Băsescu: Era să divorţeze de Maria Băsescu din cauza femeilor

Adjunctul căpitanului de vas Băsescu: Era să divorţeze de Maria Băsescu din cauza femeilor

Adjunctul căpitanului de vas Băsescu: Era să divorţeze de Maria Băsescu din cauza femeilor
07 Apr 2008   •   12:09

Unul dintre oamenii care au stat cel mai aproape de preşedintele Traian Băsescu în perioada când acesta a fost căpitan de vas, rupe tăcerea. El a povestit în premieră pentru ziarul Profit, din Argeş, despre perioada în care actualul şef al statului trăia mai mult pe mare decât pe uscat. Anton Petrescu (foto), adjunctul căpitanului de vas Traian Băsescu, declară acum că în perioada în care era navigator, Traian Băsescu era un om de lume. Petrescu spune că lui Băsescu îi plăcea să mai bea câte un pahar, dar nu era beţiv. În schimb, avea o slăbiciune pentru femei, la fel ca toţi marinarii, motiv pentru care a fost pe punctul de a divorţa de Maria Băsescu.

?Mergeam şi noi la câte un bar, la câte un cabaret, ca orice bărbat... Era om de viaţă, distractiv, dansa cu ţigăncile, dar nu era un beţivan? Se ducea şi cu femeile? ca fiecare bărbat,? a declarat Petrescu pentru jurnaliştii de la ziarul Profit. Întrebat dacă este adevărat că actualul preşedinte avea câte o amantă în fiecare port, Petrescu a răspuns afirmativ, susţinând că în acea perioadă Maria Băsescu chiar intenţiona să divorţeze de Traian Băsescu. ?Avea şi el? vă daţi seama că doar era bărbat. Oricum, din câte ştiu, eu a fost o perioadă când soţia sa chiar vroia să divorţeze de el pentru că aflase de aceste relaţii? Nu avea atunci decât pe fata cea mare, pe Ioana, Elena nu se născuse încă. Au fost ceva probleme atunci? Aşa am auzit şi noi, colegii??, spune astăzi Anton Petrescu.

Potrivit jurnaliştilor de la ziarul Profit, adjunctul căpitanului de vas Traian Băsescu crede că actualul preşedinte a avut relaţii de colaborare cu securitatea: ?Nu ştiu cum a putut, cum a ajuns aşa sus? Era destul de viclean, era foarte corect, la cea mai mică abatere îţi făcea raport şi nu mai plecai pe apă??, declară Petrescu.

Astăzi, Anton Petrescu trăieşte într-o casă modestă din Curtea de Argeş şi nu mai ţine legătura cu fostul şef, Traian Băsescu. "M-am mai întâlnit cu el cum câţiva ani, când şi-a vizitat mama în Constanţa. Am încercat să-l mai sun, dar nu am putut să iau legătura din cauza securităţii??, declară astăzi Anton Petrescu, adjunctul căpitanului de vas Traian Băsescu.

Sursa foto: Ziarul Profit

Citiţi dreptul la replică primit de la Administraţia Prezidenţială

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close