Antena 3 CNN Actualitate Administratorul unei carmangerii din Ilfov, arestat pentru că şi-a omorât un angajat şi i-a rănit pe alţi doi (VIDEO)

Administratorul unei carmangerii din Ilfov, arestat pentru că şi-a omorât un angajat şi i-a rănit pe alţi doi (VIDEO)

Administratorul unei carmangerii din Ilfov, arestat pentru că şi-a omorât un angajat şi i-a rănit pe alţi doi (VIDEO)
01 Iul 2010   •   23:04

Patronul unei carmangerii din judeţul Ilfov a fost arestat pentru omor după ce a încercat să îşi facă singur dreptate. El şi-a ucis unul din angajaţi, pe care îl suspecta de furtul unor oi, şi a rănit alţi doi într-una dintre halele de producţie.

În plus, fiul acuzatului a fost dat în urmărire pentru a fi tras şi el la răspundere, deoarece ar fi participat la infracţiuni alături de tatăl său.

Potrivit anchetatorilor, pe 26 iunie cei trei angajaţi ai carmangeriei au fost conduşi de administrator, Radu D. (56 de ani) şi de fiul acestuia, Marian D. (25 de ani), într-o hală.

Cei trei bărbaţi au fost apoi acuzaţi de furtul a 51 de oi. Apoi au fost loviţi cu un lanţ şi o bâtă de administrator şi fiul său, pentru a-i convinge să recunoască.

Radu D. a fost reţinut în ziua următoare şi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru omor şi tentativă la omor deosebit de grav. Instanţa a emis, pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Fiul administratorului nu a fost deocamdată găsit.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close