Antena 3 CNN Actualitate Adolescent imobilizat şi bătut la Spitalul de Psihiatrie Socola (VIDEO)

Adolescent imobilizat şi bătut la Spitalul de Psihiatrie Socola (VIDEO)

Adolescent imobilizat şi bătut la Spitalul de Psihiatrie Socola (VIDEO)
Sursa foto: Socola
16 Mai 2009   •   20:46

Imobilizat şi bătut. Acesta este noul tratament, pentru cei internaţi la Spitalul de Psihiatrie Socola, din judeţul Iaşi. Părinţii unui băiat de 17 ani îi acuză pe medicii de acolo că le-au lovit copilul. Angajaţii spitalului spun că au procedat corect, pentru că băiatul nu voia să se supună tratamentului.

Părinţii băiatului spun că, în ultimul timp, copilul lor a început sa se poarte ciudat. Totul a culminat marţi când baiatul a luat mai multe pastile şi a facut o criză puternică, aşa că a fost dus imediat la spitalul de Psihiatrie din Iaşi. Vineri, în timpul unei vizite, mama tânarului a vazut ca acesta are mai multe vânatai pe corp.

Directorul spitalului spune ca vânataile au aparut în urma ?luptei" pe care asistenţii au avut-o cu tânarul, care nu voia sa se supuna tratamentului. Mai mult, baiatul era violent şi putea pune în pericol viaţa celorlalţi pacienţi şi a medicilor.

Directorul spitalului neagă, însă, că băiatul a fost bătut. Totuşi, angajaţii spitalului riscă să fie daţi afară dacă se va dovedi că l-au bruscat în mod intenţionat pe băiatul de 17 ani.



Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close