Antena 3 CNN Actualitate Adolescenta dispărută odată cu Elodia, ucisă de fiul unui profesor universitar

Adolescenta dispărută odată cu Elodia, ucisă de fiul unui profesor universitar

Adolescenta dispărută odată cu Elodia, ucisă de fiul unui profesor universitar
24 Iul 2008   •   14:51

Principalul suspect al dublei crime din Bacău, Nicolae George Ionuţ de 26 de ani, le-a povestit cu lux de amănunte anchetatorilor cum le-a omorât pe fiica adjunctului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Braşov şi pe Vasilica Mihai, o tânără de 19 ani, din Zărneşti.

Potrivit poliţiştilor, acesta are toate caracteristicile unui criminal în serie. Suspectul a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Criminalul este din Braşov, fiu de profesor universitar, şi era prieten cu una dintre fete. Iniţial a negat că ar avea vreo legătură cu crimele. Dar, după 10 ore de audieri, pus în faţa unor probe solide, şi-a mărturisit fapta.

Tânărul este cel care a închiriat, în octombrie 2007, casa din centrul Bacăului. A dus acolo cadavrele, de teamă să nu fie găsite de anchetatorii care răscoleau judeţul Braşov, în căutarea Elodiei Ghinescu.

Prima victimă a fost fata de 19 ani. A fost omorâtă, în aprilie 2007, în Poiana Braşov, într-un spaţiu care ar putea fi chiar al surorii bărbatului acuzat.

A doua victimă, ucisă în august, ar fi chiar fiica adjunctului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, dispărută în aceeaşi perioadă cu avocata Elodia Ghinescu. Nicolae George Ionuţ a intrat încă de atunci în vizorul anchetatorilor. Era principalul suspect, dar poliţiştii n-au reuşit să strângă suficiente probe, aşa că l-au lăsat liber.

Poliţistii brasoveni au cercetat, miercuri, depozitul , in care, cel mai probabil a fost comisa prima crimă. Ionuţ George Nicolae va fi dus în această dimineata în fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Sursă foto: www.wikipedia.org

Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close