Antena 3 CNN Actualitate Adrenalină la maxim: Teambuilding-ul extrem cucereşte românii (VIDEO)

Adrenalină la maxim: Teambuilding-ul extrem cucereşte românii (VIDEO)

Adrenalină la maxim: Teambuilding-ul extrem cucereşte românii <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Iun 2008   •   19:45

Ce aţi alege între un weekend liniştit cu familia şi unul care să vă ridice nivelul adrenalinei, la două mii de metri altitudine? Tot mai mulţi români curajoşi sau plictisiţi au început să caute sporturile extreme, ca distracţie, pentru sfârşitul de săptămână. Şi câteodată îşi iau şi colegii, la teambuilding extrem.

Pilotul, dar şi curajosul din imaginile de mai jos, se grăbesc să mai prindă câteva minute de vreme bună. Pe ploaie, vânt şi la temperaturi de minus 5 grade, sunt interzise zborurile de agrement. Şedinţele de zbor sunt numai bune de făcut cadou de nuntă, ar spune unii.

Managerii de top, însă, plătesc mii de euro pentru aceste activităţi, totul pentru ca angajaţii să dea randament. O companie scoate din cont între 5.000 şi10.000 de euro pentru teambuilding-uri. Iar dacă vremea nu ţine cu ei, există soluţia de rezervă.

?Le oferim zboruri cu avionul şi dacă vremea nu este bună, ca să nu-i trimitem înapoi, le asigurăm activităţi cu blocker, o velă pentru sol, avem nişte ATV-uri?, spune Cezar Mihalache managerul unei firme care are ca profil zborurile de agrement.

Există şi părţi mai puţin plăcute. Cei care zboară spun că aterizarea poate fi uneori destul de dură.



Observator

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close