Antena 3 CNN Actualitate Vom avea noi restricţii în România? Av. Adrian Cuculis: "Cu siguranță se va întâmpla ceva"

Vom avea noi restricţii în România? Av. Adrian Cuculis: "Cu siguranță se va întâmpla ceva"

Apariţia premierului Ciucă cu mască, azi, în şedinţa de guvern a determinat mulţi oameni să se întrebe dacă nu cumva urmează noi restricţii. Avocatul Adrian Cuculis, a vorbit în direct la Antena 3, despre ce crede că îi aşteaptă pe români.

Vom avea noi restricţii în România? Av. Adrian Cuculis: "Cu siguranță se va întâmpla ceva"
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2022   •   11:40

Avocatul Adrian Cuculis, care are în instanță zeci de dosare ale românilor ce au contestat restricțiile din pandemie, inclusiv unul personal, a declarat că ne putem aştepta la noi limitări sociale, chiar dacă nu la fel de stricte ca cele din trecut.

"Cred că ni se comunică că în scurt timp vom avea parte de niște restricții în România. Nu știu cât de severe vor fi ele. Nu cred în principal că ne vom întoarce la aceleași restricții precum cele de dinainte, însă cu siguranță se va întâmpla ceva.", a spus Cuculis. 

Avocatul a făcut referire şi la faptul că România are tendinţa să preia modelul măsurilor care se iau în celelalte ţări, dar de această dată nu se vor mai repeta unele greşeli din valurile precedente.

"Noi oricum suntem obișnuiți să preluăm niște modele, chiar dacă sunt bune, chiar dacă sunt proaste.

(...) S-ar putea să rămână la nivel de recomandare, dar oricum, cu siguranță, vor apărea niște restricții. 

(...) Nu o să mai vedem și nu avem cum să mai vedem acele amenzi aberante de mii de lei, pentru că ele au fost declarate o dată neconstituționale, și nu cred că vom mai vedea acele interdicții.", a mai spus Adrian Cuculis.

×
Subiecte în articol: Avocat Adrian Cuculis restricţii
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close