Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase a făcut o analiză a vizitei lui Joe Biden în România. Vezi ce spune fostul premier

Adrian Năstase a făcut o analiză a vizitei lui Joe Biden în România. Vezi ce spune fostul premier

Adrian Năstase a făcut o analiză a vizitei lui Joe Biden în România. Vezi ce spune fostul premier
de S.T.    |    22 Mai 2014   •   13:12

Adrian Năstase a făcut o analiză a vizitei lui Joe Biden în România. Fostul premier scrie pe blogul personal că '' problema corupţiei a devenit atât de gravă în ultimii ani, încât vicepreşedintele american a trebuit să vorbească mai multe despre corupţia din România şi din Ucraina decât despre problemele regionale''.

Năstase nu-şi explică de ce România a fost vizitată de vicepreşedinte şi nu de preşedintele Statelor Unite. Sau de ce SUA nu a trimis un nou ambasador după ce România şi-a întărit poziţia de partener important.

Menţinerea vizelor pentru români rămâne o altă întrebare fără răspuns pentru fostul premier, la fel şi faptul că, la Cotroceni, nu a fost organizat un dineu oficial cu prilejul vizitei lui Biden, aşa cum se întâmpla în mod normal.

Ca o concluzie, Năstase spune că, probabil, ''prieteni din ambasada americană ai Monicăi Macovei sau Laurei Ştefan l-au ajutat pe Joe Biden să înţeleagă cât de catastrofală a ajuns situaţia corupţiei în România, după cele două mandate de preşedinte ale lui Traian Băsescu".


×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Joe Biden
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close