Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase a lipsit o lună de la Cornu. A avut un șoc când s-a întors - ce se întâmplase acolo

Adrian Năstase a lipsit o lună de la Cornu. A avut un șoc când s-a întors - ce se întâmplase acolo

Adrian Năstase a lipsit o lună de la Cornu. A avut un șoc când s-a întors - ce se întâmplase acolo
Sursa foto: Foto: Facebook.com/Nastase.Adrian
29 Apr 2017   •   10:25

Adrian Năstase a lipsit o lună de la moșia de la Cornu pentru că a preferat să stea alături de fiul său Andrei și proaspătul nepoțel. Când s-a întors acasă a constat că episodul de frig care a afectat recent România a avut un impact serios asupra pomilor din curtea sa. 

''Timp de o luna, de cand s-a nascut nepotul nostru, nu am mai reusit sa venim la Cornu. Am ajuns ieri. Din pacate, ceea ce parea sa fie un an foarte bun pentru pruni si pentru meri, a fost puternic afectat de frigul din ultimile zile. Florile s-au uscat, polenizarea nu a mai putut avea loc. Au scapat cativa meri care au inflorit mai tarziu. Si multe dintre flori au avut de suferit. Inghetul de peste noapte a afectat si magnolia si liliacul. Avem cativa puieti de kivi, toate frunzele lor s-au uscat dar cred ca-si vor reveni. Vor fi probleme cu fructele si legumele peste tot in tara. Asa cred'', a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Fostul premier are însă și o veste bună.

Amănunte, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close