Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, ironic la ideea izolării vârstnicilor: 'Ar fi util să nici nu voteze în toamnă'

Adrian Năstase, ironic la ideea izolării vârstnicilor: 'Ar fi util să nici nu voteze în toamnă'

Adrian Năstase a ironizat ideea ministrului Sănătății cu privire la transferarea persoanelor de peste 65 de ani în hoteluri, pentru a-i proteja de coronavirus. Fostul premier susține că așa ”am putea ajuta chiar și industria hotelieră”.

Adrian Năstase, ironic la ideea izolării vârstnicilor: 'Ar fi util să nici nu voteze în toamnă'
21 Apr 2020   •   15:57

”M-am gândit că putem dezvolta sugestia ministrului Tataru referitoare la transferarea celor în vârstă de peste 65 de ani în hoteluri, pentru a-i proteja de virus, eventual până la sfârșitul anului. Acestea ar deveni astfel un fel de apart-hoteluri pentru a ajuta și industria hoteliera.

Pentru a fi protejați eficient de contactele cu ceilalți, ar fi util că aceste persoane să nici nu voteze în toamna. Astfel, și rezultatul votului ar fi mai echilibrat, ținând seama de preferințele lor, cunoscute, pentru un anumit partid. Iar pentru a nu fi contaminați, ușile camerelor de la hoteluri ar trebui să aibă cate o ferestruica, prin care să le fie adusa mâncarea.

În Hanoi, în urma cu câteva decenii, se spune că persoanele în vârstă erau scoase din oraș că să nu strice imaginea capitalei. Nu stiu unde erau duse. Poate în niste camere de hotel, în afara orașelor.”, a spus Năstase, pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close