Antena 3 Actualitate Adrian Năstase: Cel mai greu a fost să privesc din afară maturizarea copiilor mei

Adrian Năstase: Cel mai greu a fost să privesc din afară maturizarea copiilor mei

17 Apr 2013   •   22:19
Adrian Năstase: Cel mai greu a fost să privesc din afară maturizarea copiilor mei
Adrian Năstase a povestit, în cadrul primului înterviu acordat după ieşirea din penitenciar, care a fost cel mai greu moment din perioada petrecută după gratii.

"Un moment foarte greu a fost să privesc din afară maturizarea copiilor mei pe care îi lăsasem, pe unul într-o adolescenţă care însemna exuberanţă şi pe Andrei, într-un moment în care încerca să-şi găsească un rost între prieteni, între cunoştinţe. Dintr-o dată, peste noapte, au trebuit să treacă bariera în viaţa dură a maturităţii, preluând griji, responsabilităţi, preluând legătura mea cu exteriorul.

Fostul premier a ţinut să le mulţumească fiilor său. „Vreau să le mulţumesc lui Andrei şi lui Mihnea, care ar fi putut să clacheze, să fie doborât de ceea ce era o ruptură extraordinară".

Ştim că această condamnare a fost nedreaptă, dar ea rămâne într-un CV. Este un lucru apăsător pentru un copil care trebuie să vorbească despre părinţii lui, consideră Adrian Năstase.

Citiţi cele mai importante declaraţii ale lui Adrian Năstase

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close