Antena 3 Actualitate Adrian Năstase, despre celebra replică ”mai bine vine să vină să îmi numere ouăle”: ”Probabil că acum nu aș mai spune același lucru”

Adrian Năstase, despre celebra replică ”mai bine vine să vină să îmi numere ouăle”: ”Probabil că acum nu aș mai spune același lucru”

04 Aug 2017   •   17:43
Adrian Năstase, despre celebra replică ”mai bine vine să vină să îmi numere ouăle”: ”Probabil că acum nu aș mai spune același lucru”

Adrian Năstase și-a explicat, în direct la ”100 de minute”, poate cea mai celebră replică din politica românească a ultimelor decenii.

Fostul premier spunea, în 2003, de la tribuna Parlamentului: ”Cineva, la un moment dat, voia să vină să îmi numere găinile...I-am sugerat că mai bine vine să vină să îmi numere ouăle”. 

Au curs râuri de cerneală pe această temă, iar ”număratul ouălelor” a intrat și în folclor.

”Nu vreau să spun acum cui îi era adresat îndemnul. Avem o altă relație acum. Probabil că acum nu aș mai spune același lucru, știam care pot fi interpretările. Era un mod de a arăta că eram conștient de responsabilitățile și nevoia de autoritate în relația cu membrii opoziției” a spus Adrian Năstase.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Adrian Nastase

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close