Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, în șoc după dezvăluirile lui Gigi Becali

Adrian Năstase, în șoc după dezvăluirile lui Gigi Becali

Adrian Năstase, în șoc după dezvăluirile lui Gigi Becali
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
05 Mai 2017   •   10:12

Gigi Becali a făcut recent o serie de dezvăluiri despre felul în care s-au dat verdictele în unele dosare de renume. Latifundiarul a povestit că a aflat de la verișoara sa, fosta judecătoare Sofica Dumitrașcu, că în cazul lui Adrian Năstase a existat un verdict care a fost schimbat ulterior. Becali a dat de înțeles că fostul premier primise în primă fază o pedeapsă la închisoare cu suspendare.

''Eu știu doar ce îmi spunea mie Sofica Dumitrașcu, Dumnezeu să o ierte. De exemplu, știu cum a fost condamnat Năstase, dar mi-e frică să zic, știu cum i s-a cerut să fie achitat primarul de la Cluj, Sorin Apostu. I s-a cerut ei să fie achitat. Eu spun ce mi-a spus mie Sofica, n-am nicio probă. Eu v-am spus că i s-a cerut și aia a supărat-o și i-a dat pedeapsă mai mare din cauza asta. Cum a fost condamnat Năstase mi-e frică să zic.(...) Nu spun nici nu, nici da, că trebuie să povestesc tot cum s-a întâmplat. Trebuie să povestesc de la A la Z, ce s-a întâmplat și cu o zi înainte, că nu s-a înâmplat doar în camera de deliberare, s-au întâmplat cu o zi înainte mai multe lucruri'', a spus Gigi Becali într-o emisiune TV.

''Este clar că în cazul procesului meu justiția nu a funcționat independent și au existat presiuni asupra judecătorilor'' a declarat Adrian Năstase, într-o intervenție în emisiunea ''Previziuni'' de la Antena 3, ca reacție la dezvăluirile lui Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Adrian Nastase
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close