x close

Adrian Năstase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

de M.P.    |    24 Iun 2020   •   20:30
Adrian Năstase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Fostul premier Adrian Năstase a transmis o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban, care au omis să îl felicite de ziua sa de naștere. A făcut-o în schimb premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a trimis și o selecţie de vinuri.

„Astăzi l-am primit, la solicitarea sa, pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti, domnul Botond Zakonyi. Domnul ambasador a dorit să-mi inmâneze o scrisoare de felicitare din partea premierului Viktor Orban, impreună cu o selectie de vinuri din Ungaria, cu ocazia implinirii vârstei de 70 de ani.  

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul in care l-am intâlnit şi când, în urma demersurilor româneşti a trebuit să modifice Legea statutului. Am avut, de altfel, numeroase controverse dar desfăşurate într-un mod civilizat, ţinând seama de nevoia unui climat de bună-vecinătate.

Gestul său, de a mă felicita cu ocazia aniversării, îl consider un gest de elegantă şi de normalitate.   PS: Să nu mă intrebaţi dacă cineva de la guvernul român actual sau de la Cotroceni mi-a trimis un astfel de mesaj. Concluziile le trageţi singuri…”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

I-a dat în judecată

Un motiv pentru omisiunea celor doi ar putea fi faptul că fostul premier a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care solicită anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis, prin care i-a fost retras Ordinul Naţional „Steaua României", decoraţie primită în 2002 de la Ion Iliescu.

 

Parteneri
Parteneri
sati