Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Adrian Năstase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Fostul premier Adrian Năstase a transmis o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban, care au omis să îl felicite de ziua sa de naștere. A făcut-o în schimb premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a trimis și o selecţie de vinuri.

Adrian Năstase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!
de M.P.    |    24 Iun 2020   •   20:30

„Astăzi l-am primit, la solicitarea sa, pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti, domnul Botond Zakonyi. Domnul ambasador a dorit să-mi inmâneze o scrisoare de felicitare din partea premierului Viktor Orban, impreună cu o selectie de vinuri din Ungaria, cu ocazia implinirii vârstei de 70 de ani.  

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul in care l-am intâlnit şi când, în urma demersurilor româneşti a trebuit să modifice Legea statutului. Am avut, de altfel, numeroase controverse dar desfăşurate într-un mod civilizat, ţinând seama de nevoia unui climat de bună-vecinătate.

Gestul său, de a mă felicita cu ocazia aniversării, îl consider un gest de elegantă şi de normalitate.   PS: Să nu mă intrebaţi dacă cineva de la guvernul român actual sau de la Cotroceni mi-a trimis un astfel de mesaj. Concluziile le trageţi singuri…”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

I-a dat în judecată

Un motiv pentru omisiunea celor doi ar putea fi faptul că fostul premier a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care solicită anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis, prin care i-a fost retras Ordinul Naţional „Steaua României", decoraţie primită în 2002 de la Ion Iliescu.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Klaus Iohannis
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close