Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: Mă vor înjura mulți pentru sugestia pe care o voi face

Adrian Năstase: Mă vor înjura mulți pentru sugestia pe care o voi face

Adrian Năstase trage un semnal de alarmă în privința a ceea ce trebuie făcut de urgență în România în contextul crizei provocate de pandemie.

Adrian Năstase: Mă vor înjura mulți pentru sugestia pe care o voi face
22 Apr 2020   •   16:19

"Luati cu virusul, cu cine a inceput, cu sarbătorile de Paste, uităm poate că trebuie să ne pregătim pentru după-criză.

Germania, SUA, Polonia, Ungaria fură startul competitiei pentru reconstructia economică internă. Riscăm mărirea decalajelor fată de ceilalti dacă nu actionăm, cu prudentă – fără  indoială – dar pe baza unei strategii solide, pe termen lung. Apar sugestii, strigăte de alarmă, propuneri mai mult cu caracter financiar dar este nevoie de ingeniozitate, căutarea unor nișe economice noi, selectarea unor mari proiecte  de infrastructura care să fie initiate sau sustinute de stat.

Este evident ca imprumuturile externe ale statului vor deveni mai scumpe. Mă vor injura multi pentru sugestia pe care o voi face. Este evident că se  va contura o presiune tot mai mare pentru găsirea unui tap ispasitor in ceea ce priveste pierderile cauzate de pandemie.

A inceput deja un joc international pentru victimizarea Chinei. Nu am datele necesare pentru a ma pronunta in aceasta chestiune  dar este clar că se va incerca o „indiguire” a Chinei si pentru a incetini sau bloca proiectul 2050", spune Adrian Năstase.

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close