Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, mesaj emoționant pentru soția sa

Adrian Năstase, mesaj emoționant pentru soția sa

Cu ocazia aniversării a 37 de ani de căsnicie, Adrian Năstase a postat pe blogul său un mesaj emoționant pentru soția, Dana.

Adrian Năstase, mesaj emoționant pentru soția sa
de Gabriel Dano    |    03 Aug 2022   •   22:10

De-a lungul anilor, căsnicia lor a fost supusă multor încercări, inclusiv anii în care fostul politician a fost în spatele gratiilor. Totuși, Dana Năstase i-a fost mereu alături și, cu prilejul aniversării lor, fostul lider social-democrat a postat un mesaj plin de recunoștință pe blogul său.

Mesajul lui Adrian Năstase cu ocazia aniversării a 37 de ani de mariaj cu soția sa, Dana

„Dana și cu mine sărbătorim 37 de ani de când ne-am căsătorit. Au fost ani cu multe bucurii, dar și cu unele momente de suferință. Așa cum uneori apele Dunării cresc, iar alteori scad! Prioritatea noastră acum o reprezintă viața copiilor și nepoților noștri”, a scris Adrian Năstase.

Nu este prima dată când fostul politician marchează evenimentele importante din viața sa personală pe rețelele de socializare. În luna mai a acestui an, partenera lui de viață a împlinit 67 de ani.

Adrian Năstase i-a făcut și atunci o urare specială și a postat pe blogul său câteva fotografii cu ei din tinerețe.

„Aseară, ne-am adunat, în familie, pentru a sărbători ziua de naștere a Danielei. Ne-am bucurat să fim împreună și să constatăm cât de repede trec anii și cât de repede cresc nepoții”, a conchis el.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close