Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase susţine petiţia Antenei 3. Fostul premier îşi îndeamnă prietenii să semneze actul

Adrian Năstase susţine petiţia Antenei 3. Fostul premier îşi îndeamnă prietenii să semneze actul

Adrian Năstase susţine petiţia Antenei 3. Fostul premier îşi îndeamnă prietenii să semneze actul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Ian 2014   •   17:24

Fostul premier Adrian Năstase susţine şi el petiţia lansată de postul nostru de televiziune. Într-o postare pe blogul său, fostul premier şi-a manifestat acordul în ceea ce priveşte ideile conţinute de petiţia "Abuzurile din România trec oceanul" şi apreciază iniţiativa venită din partea lui Mihai Gâdea şi a lui Adrian Ursu.

Totodată, fostul premier Adrian Năstase îşi îndeamnă prietenii şi cunoscuţii care sunt de acord cu această petiţie să intre pe site-ul petitieonline.com şi să semneze documentul.

"Dragi prieteni, am apreciat în mod deosebit conţinutul petiţei lansată de Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Antena3 . Vă rog, de aceea, în măsura în care veţi fi de acord cu ideile conţinute în textul petiţiei, să o semnaţi", scrie Năstase.

Instanţa supremă i-a condamnat luni, în dosarul Zambaccian, pe Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare, pe soţia acestuia, Dana Năstase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, fost inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii, la patru ani cu executare. Fostul premier Adrian Năstase a fost încarcerat, luni seară, la Penitenciarul Rahova.

Antena 3 iniţiază un demers fără precedent în istoria statului român. În numele celor care au spus NU regimului Traian Băsescu, la Referendumul de anul trecut şi în dorinţa ca situaţia politică din România să fie corect percepută de partenerii externi, postul nostru va trimite o scrisoare deschisă oficialilor americani.

Prin intermediul românilor, Antena 3 vrea să arate Statelor Unite şi Europei că cetăţenii acestei ţări stiu exact cine îi conduce şi ce se întâmplă în ţara lor.

Prin intermediul acestei petiţii, intitulată Abuzurile din România trec Oceanul, românii vor să spună NU felului în care este manipulată imaginea ţării în străinătate, de către regimul preşedintelui Traian Băsescu.

Draga Olteanu Matei a semnat petiţia "Abuzurile din România trec Oceanul": Mi-am dat semnatura din tot sufletul



×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close