Antena 3 CNN Actualitate Adrian Severin a criticat ingerinţele Comisiei Europene în activitatea Parlamentului român

Adrian Severin a criticat ingerinţele Comisiei Europene în activitatea Parlamentului român

Adrian Severin a criticat ingerinţele Comisiei Europene în activitatea Parlamentului român
13 Sep 2008   •   20:44

Europarlamentraul social democrat Adrian Severin a atras atenţia asupra ingerinţelor Comisiei Europene în activitatea Parlamentului român. Prezent la şcoala de vară a tineretului social-democrat, Severin a mai declarat şi că această tendinţă ar fi alimentată chiar din ţară, de către persoane care vor să transfere bătălia politică în afara graniţelor.

Ingerinţele Comisiei Europene în activitatea instituţiilor statului român încalcă tratatele încheiate între Uniunea Europeană şi statele membre, susţine europarlamentarul Adrian Severin. A fost practic încă o dată când Severin a criticat discursul purtărorului de cuvânt al Comisiei Europene, Mark Grey, care a spus de data asta că schimbarea sistemului de numire a procurorilor români este contrară poziţiei Comisiei.

Europarlamentarul PSD susţine că discursul critic la adresa Parlamentului României a fost alimentat chiar de către politicienii români. Severin susţine că mesajul transmis Uniunii Europene de către procurorul general al României, în lipsa reprezentanţilor statului, este exact mesajul anti-guvernamental al preşedintelui Traian Băsescu.

Antena 3

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close