Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, despre ce nu a spus premierul Cîţu în conferinţa de presă: "Plan de amenzi pentru români"

Adrian Ursu, despre ce nu a spus premierul Cîţu în conferinţa de presă: "Plan de amenzi pentru români"

Realizatorul emisiunii Exces de Putere de la Antena 3, Adrian Ursu, a comentat în stilul său caracteristic ultima conferinţă de presă a premierului Florin Cîţu, de vineri seară, când a anunţat adoptarea bugetului pentru 2021. În document, spune jurnalistul, este prevăzut un plan de amenzi şi chiar depăşirea lui, pentru ca bugetul să fie mai mare.

Adrian Ursu, despre ce nu a spus premierul Cîţu în conferinţa de presă: "Plan de amenzi pentru români"
de Cristi Popovici    |    19 Feb 2021   •   22:09

"Gata, e oficial! S-a anunţat, totul va fi bine!" - cu acest mesaj ironic şi-a început emisiunea de vineri seară jurnalistul Adrian Ursu, făcând aluzie la relaxarea cu care premierul Florin Cîţu a anunţat adoptarea bugetului pentru anul 2021.

"S-au reglat toate dereglările, s-au corectat toate lucrurile incorecte şi intrăm într-o nouă eră a guvernării competente, a banilor împărţiţi cu multă chibzuinţă, a domeniilor care vor prospera după ce acest cabinet va aloca sume importante pentru investiţii. A fost emisiunea "Noapte bună, copii", prezentată chiar de premierul Florin Cîţu", şi-a continuat monologul Adrian Ursu.

"De luni, om vedea noi ce se mai taie, cine va fi dat afară", a spus jurnalistul cu trimitere la anunţul făcut chiar cu o zi în urmă de un director al Poştei Române care a spus că 21% din angajaţii instituţiei vor fi daţi afară. "Noapte bună, români, până luni, când vor veni tăierile", a concluzionat realizatorul tv.

Plan de amenzi pentru români

Adrian Ursu a prezentat şi lucrurile ascunse din stufosul proiect de buget. Cel mai controversat lucru este un anume plan de amenzi, pentru sporirea bugetului.

"E prevăzut plan de amenzi! Nu doar atât, e prevăzut depăşire la planul de amenzi! Domnul Cîţu îşi fundamentează construcţia bugetară pe o creştere a volumului de încasări din amezi, pentru 2021 faţă de 2020. Ba mai mult, face o previziune tot pe creştere, an de an, până în 2024 pe principiul ", a comentat cu umor şi ironie Adrian Ursu.

Vedeţi întreaga secvenţă în clipul de mai jos.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close