Antena 3 CNN Actualitate Adriean Videanu: "Chiliman îşi declină întreaga răspundere în problema Parcului Bordei"

Adriean Videanu: "Chiliman îşi declină întreaga răspundere în problema Parcului Bordei"

Adriean Videanu: "Chiliman îşi declină întreaga răspundere în problema Parcului Bordei"
11 Mar 2008   •   16:16

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 se opune făţiş schimbului de terenuri promis omului de afaceri Costică Constanda şi că ar trebui să ceară scuze pentru incompetenţa "crasă" de care a dat dovadă în această situaţie. ?Chiliman îşi declină responsabilităţile?, a declarat Adriean Videanu.

Primarul Capitalei spune că schimbul de terenuri se va realiza, dar ?Chiliman va fi responsabil în cazul unui eşec?.

?Domnul Chiliman, cu mâna Domniei Sale, a semnat în 2004, pe 28 septembrie, un Certificat de Urbanism pentru dezmembrarea terenului din Parcul Bordei, prin care Constanda a putut să înstrăineze o suprafaţă de teren?, a adăugat Videanu.

Primarul general îi cere lui Chiliman să ?ceară scuze şi să îşi asume incompetenţa crasă de care a dat dovadă în acest caz?, pentru că orice înseamnă dezmembrare sau alipiri se face numai în baza Certificatului de Urbanism, conform prevederilor Legii urbanismului şi amenajării teritoriului.

?Domnul Chiliman, în mod demagogic şi populist, întreţine problema Parcului Bordei. Hotărârea de Consiliu General este obligatorie şi pentru Andrei Chiliman, în calitate de primar de sector?, a precizat Adriena Videanu.

Primarul e de părere că toată confuzia din prezent s-a creat din cauza indeciziei lui Chiliman. ?Primăriei Capitalei îi spune că nu e necesară emiterea unui Certificat de Urbanism în 30 de zile, lui Constada îi spune să identifice pe planurile cadastrale modul de dezmembrare a terenurilor?.

Videanu anunţă şi mometul la care se va realiza schimbul de terenuri: ?în cursul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare?.

În replică, primarul sectorului 1 susţine că Adriean Videanu ?nu face decât să demonstreze că este avocatul lui Constanda? şi că ?este o greşeală să arunce vina în altă parte?.

VEDEŢI AICI DECLARAŢIA LUI ADRIEAN VIDEANU:  Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close