Antena 3 CNN Actualitate Aeroportul Băneasa. Bagaje pierdute şi curse amânate

Aeroportul Băneasa. Bagaje pierdute şi curse amânate

Aeroportul Băneasa. Bagaje pierdute şi curse amânate
28 Dec 2007   •   09:40

Zeci de pasageri care au sosit joi seară în Romania cu o cursă aeriană low-cost s-au trezit fără bagaje. Nici un reprezentant al companiei nu le-a dat vreo explicaţie. În plus pasagerii au fost nevoiţi să mai piardă câteva ore făcând reclamaţii şi mulţi au pierdut legăturile spre casă. Probleme vineri dimineaţă şi pentru pasagerii care doreau să ajungă în Malta. Toate cursele care trebuiau să decoleze spre această destinaţie de pe aeroportul Băneasa au fost amânate.

Sute de pasageri au fost nevoiţi să aştepte ore în şir pe aeroport. În tot acest timp, nu au primit nicio explicaţie de la companiile aeriene. După patru ore de nervi şi stat în frig, oamenii au primit o veste. Trebuiau să aştepte, dar nu la Băneasa, ci pe aeroportul Otopeni. Administraţia aeroportului Băneasa spune că vina pentru astfel de cazuri aparţine companiilor aeriene, situaţia de vineri dimineaţă nefiind singulară.

După mai bine de şapte ore de aşteptare, două dintre avioane au decolat de pe Aeroportul Henri Coandă. Cea de-a treia aeronavă a decolat tot de pe Aeroportul Otopeni, dar la ora 13.00. Ultimul avion, a plecat spre Malta puţin după ora 13.00, dar de pe Aeroportul Băneasa. Înainte de a se îmbarca, cei mai multţi dintre pasageri au declarat că la întoarcere vor da în judecată compania aeriană.

Antena 3

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close