Antena 3 CNN Actualitate Afacerist bucureştean "uşurat" de 10.000 de lei la vulcanizare (VIDEO)

Afacerist bucureştean "uşurat" de 10.000 de lei la vulcanizare (VIDEO)

Afacerist bucureştean "uşurat" de 10.000 de lei la vulcanizare (VIDEO)
06 Iul 2009   •   22:37

Un om de afaceri din Bucureşti a rămas fără 10.000 de lei în doar câteva minute. Bărbatul a mers la o vulcanizare, a uitat maşina deschisă şi servieta plină cu bani pe bancheta din spate. Banii au dispărut dar camerele de supraveghere din zonă au surprins ceea ce s-a întâmplat.

?Am fost la bancă, am luat o sumă de bani, respectiv 10.000 de lei şi am pus geanta diplomat în spate, aici?.
Aşa a început aventura omului de afaceri. Cu 10.000 de lei în servietă bărbatul a pornit spre casă. Pe drum, roata autoturismului s-a lăsat, aşa că a decis să meargă spre o vulcanizare.

?Când am ajuns la vulcanizare geanta diplomat era aici, pe bancheta din spate. M-am dus lângă, la altă vulcanizare, unde am luat o cafea. Când m-am întors am lăsat cafeaua pe măsuţă şi nu am mai încuiat maşina?, povesteşte afaceristul.

Greşeala sa a fost plătită scump. Camerele de supraveghere suprind în curtea vulcanizării două persoane uşor agitate, aflate la doar câţiva metri de maşină.

Din stradă apare o a treia persoană care se îndreaptă spre autoturism. Deschide uşa din spate, ia servieta şi iese din curte nestingherit.

?După ce mi s-a terminat de schimbat roata am plecat, am mers 20 de metri şi în bord mi s-a aprins un senzor că nu e uşa închisă. În momentul în care m-am întors am văzut că nu mai e geanta.

Planul hoţului a funcţionat ca la carte. În mai puţin de două minute a reuşit să plece cu servieta plină. Păgubitul spune că totul a fost bine pus la cale şi că a fost urmărit înainte ca suspectul să fi acţionat. Până acum poliţiştii nu au reuşit să dea de urma hoţului.



Observator

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close