Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul care umblă peste tot cu o sacoșă cu 300.000 de euro cash

Afaceristul care umblă peste tot cu o sacoșă cu 300.000 de euro cash

Dezvăluiri incredibile făcute antrenorul Astra.

Afaceristul care umblă peste tot cu o sacoșă cu 300.000 de euro cash
Sursa foto: Pixabay.com
07 Mai 2020   •   21:24

Bogdan Andone, care a evoluat timp de șapte luni, în 2009, pe final de carieră, la Ermis Aradippou, l-a avut patron în Cipru pe Lucas Fanieros.

Acesta susține că oriunde mergea, omul de afaceri avea cu el o sacoșă în care se aflau 300.000 de euro, cash. Antrenorul Astrei a povestit că atunci când a fost acasă la omul de afaceri cipriot, pentru a semna înțelegerea, acesta i-a pus banii pe contract, iar pe lângă aceștia se mai afla un pistol și o sabie.

„În comunitatea de acolo era considerat un fel de Robin Hood. E genul de persoană care ajută pe toată lumea, are un imperiu financiar colosal. Avea niște bodyguarzi români și umbla tot timpul cu o sacoșă în care erau aproximativ 300.000 de euro, cash. Veneau tot felul de persoane care cereau bani și le împărțea. Un om foarte sufletist.

M-am dus la el acasă să discut cu el, avea o casă cu garduri de 10 metri, cu pază. Am discutat cu el, a pus banii pe masă și mai avea un pistol și o sabie. Mi-a pus toți banii, pe tot contractul, dar nu i-am acceptat pe toți odată. Ne-am certat câteva minute, impresarul tot îmi făcea semn să îi iau, eu ziceam că sunt corect și vreau doar pe o lună. Până la urmă am luat doar jumătate, ceilalți mi i-a dat mai târziu”, a declarat Bogdan Andone, pentru GSP.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close