Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul din Iaşi, găsit mort în propria maşină, s-a sinucis

Afaceristul din Iaşi, găsit mort în propria maşină, s-a sinucis

Afaceristul din Iaşi, găsit mort în propria maşină, s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Sep 2010   •   23:12

A fost sinucidere în cazul omului de afaceri ieşean, găsit împuşcat în cap în propria maşina. Este concluzia investigaţiei, care nu răspunde şi la întrebarea: de ce a recurs bărbatul la un asemenea gest. Soţia lui Bogdan Pavlov a fost audiată marţi seară.

Doina Claudia Pavlov, soţia omului de afaceri, a stat de vorbă cu anchetatorii câteva ore. Femeia le-a spus că, în ultima perioadă, soţul ei era stresat. A confirmat de asemenea că existau probleme financiare la firmă, ea fiind de altfel asociat la una dintre ele.

Soţia omului de afaceri a spus totuşi că nimic din comportamentul lui nu a sugerat că ar avea gânduri de sinucidere. Mai ales că în seara dinaintea tragediei petrecuseră împreună la aniversarea mamei lui. Au plecat tot împreună de acolo. Ea a rămas acasă, iar el a plecat pentru a rezolva afaceri. Din acel moment, nu a mai ştiut nimic despre soţul ei.

De câteva zile, Bogdan Pavlov pregătea etapa de la Iaşi a campionatului naţional de offroad. Era preşedintele clubului judeţean şi unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi de curse. Evenimentul a fost anulat.

În presa locală au apărut însă şi alte variante legate de motivul sinuciderii. Bogdan Pavlov s-ar fi certat cu soţia lui în seara dinaintea tragediei.

Relaţia dintre omul de afaceri ieşean şi Doina a început în urmă cu 3 ani. Femeia este cu 12 ani mai tânără şi, se pare, între cei doi ar fi apărut tensiuni. Bogdan Pavlov va fi înmormântat poimâine.

Observator

 

×
Subiecte în articol: om de afaceri Iași sinucidere ancheta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close