Antena 3 CNN Actualitate Aglomeraţie pe litoral. Peste 200.000 de turişti s-au înghesuit pe plajele româneşti

Aglomeraţie pe litoral. Peste 200.000 de turişti s-au înghesuit pe plajele româneşti

Aglomeraţie pe litoral. Peste 200.000 de turişti s-au înghesuit pe plajele româneşti
20 Iul 2008   •   21:04

Peste 200.000 de turişti şi-au petrecut acest weekend pe litoral. Hotelierii spun că a fost cel mai aglomerat de până acum. Drumurile de întoarcere spre Capitală au rămas aglomerate duminică până seara târziu. Cei mai mulţi turişti au ales staţiunile arhicunoscute, Mamaia sau Costineşti. Dar, concediul pe litoral nu înseamnă doar soare şi plajă, ci şi nervi. Drum este foarte aglomerat, iar o data ajunşi la mare ai parte de cozi peste tot: la barieră, la autoservire şi chiar pentru un loc bun pe plajă.
Aglomeraţia şi cozile de pe litoral se fac simţite din plin, încă de pe şosele. La intrarea în staţiunea Mamaia, cozile sunt şi mai mari, din cauza celebrelor bariere. Următorul hop: găsirea unui loc de parcare. Cei care vor să-şi parcheze maşina, trebuie sp aştepte mai întâi să se elibereze un loc. Pe plajă, dacă vrei să găseşti loc să îţi întinzi cearşaful trebuie să vii de dimineaţă. Dacă nu, abia reuşeşti să te strecori. Cei cu dare de mână, închiriază un şezlong. Dar şi aici e cerere mare.

Dacă vi se face foame şi nu aţi venit cu mâncare de acasă, înarmaţi-vă cu foarte multă răbdare Oficial, Poliţia a înregistrat 130.000 de turişti în acest week-end, însă hotelierii spun că numărul lor real depăşeşte 200.000. Cele mai aglomerate staţiuni sunt Mamaia, Neptun şi Costineşti.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close