Antena 3 CNN Actualitate Aglomerație pe Valea Prahovei, după ce DN1 a fost închis pentru două zile! Se circulă pe rute alternative

Aglomerație pe Valea Prahovei, după ce DN1 a fost închis pentru două zile! Se circulă pe rute alternative

Mare atenţie dacă vă pregătiţi să plecaţi pe Valea Prahovei zilele acestea sau dacă vreţi să mergeți de la București către Brașov.

de Laura Dinu    |    19 Mar 2024   •   12:15

Traficul pe Drumul Naţional 1 este închis, astăzi şi mâine, în zona localității Câmpina, din cauza unor lucrări de demolare a unui pasaj de cale ferată.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră va fi deviată, între Ploieşti şi Braşov, în funcţie de categoria de greutate din care face parte vehiculul.

Astfel, dacă aveţi un autovehicul cu masa mai mică de 3 tone şi jumătate şi vă îndreptaţi dinspre Bucureşti spre Braşov, veţi fi redirecţionat prin Băneşti şi Cornu.

În cazul microbuzelor, autocarelor şi camioanelor, care au masa mai mare de 3 tone şi jumătate, există două rute alternative:

- prima este pe DN1, prin Bărcăneşti, Centura de Est a Ploieştiului, Blejoi, Vălenii de Munte, Cheia, Săcele, Braşov;

- a doua rută este prin Bărcăneşti, Târgovişte, Fieni, Moroieni, Sinaia - Braşov. 

Șoferii trebuie să știe însă că, în localitatea Câmpina, traficul se desfășoară cu dificultate la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care traversează orașul.

×
Subiecte în articol: DN1 trafic închis valea prahovei
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close