Antena 3 CNN Actualitate Al doilea martor al jafului de la Braşov: Suspectul nu seamănă deloc cu portretul robot al criminaliştilor

Al doilea martor al jafului de la Braşov: Suspectul nu seamănă deloc cu portretul robot al criminaliştilor

Al doilea martor al jafului de la Braşov: Suspectul nu seamănă deloc cu portretul robot al criminaliştilor
Sursa foto: Sinteza Zilei
04 Feb 2009   •   23:02

?După ce a urmărit emisiunea Sinteza Zilei de marţi, un al doilea martor a venit să confirme ceea ce era evident: nu mai seamana portretul robot cu cel realizat de autorităţi, bătrânul confirmă declaraţia martorului de aseară?, a declarat miercuri, la Sinteza Zilei, Libiu Mateescu, corespondentul cotidianului Jurnalul Naţional. Afirmaţiile jurnalistului au fost făcute în condiţiile în care Jurnalul Naţional a desoperit un al doilea martor ocular al jafului de la Braşov, în urma căruia două persoane au murit şi una a fost grav rănită.
Acest al doilea martor este un bătrân care se afla la colţul străzii Matei Basarab, chiar în momentul în care atacatorul fugea în sus pe străduţă, urmărit de Ggheorghe Lala.
Martorul i-a spus unui prieten care este profesor universitar la Universitatea Transilvania, că ?suspectul nu seamănă deloc cu portertul robot realizat de criminalişti?, potrivit informaţiilor care au parvenit cotidianului Jurnalul Naţional.
Bătrânul povesteşte că, în momentul în care se afla pe Matei Basarab, a zărit o persoană îmbrăcată într-o uniformă de bodyguard sau de gardian, cu o şapcă cu cozoroc pe cap, cu mustaţă şi cu o geantă gri pe umăr, care fugea în sus pe Matei Basarab, urmărit de un alt om.
Cel care fugea a împuşcat urmăritorul, însă, apoi, o Dacie Logan, albă l-a urmărit şi l-a înghesuit între zidul străzii şi un stâlp. Individul a ochit parbrizul Daciei, moment în care şoferul s-a ascuns sub bordul maşinii, povesteşte cel de-al doilea martor descoperit de Jurnalul Naţional. Acesta a mai spus că după acest episod, alţi doi tineri şi un bătrân l-au urmărit pe atacator în sus pe străduţă, iar acesta a abandonat geanta şi a fugit.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close