Antena 3 CNN Actualitate Alarmă cu bombă la două şcoli din Capitală

Alarmă cu bombă la două şcoli din Capitală

Alarmă cu bombă la două şcoli din Capitală
05 Dec 2007   •   12:28

Alarmă la două şcoli din Capitală. Câteva sute de elevi de la şcoala Jose Marti au fost evacuaţi, după ce a fost anunţată o alarmă cu bombă. Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a erau în timpul tezei cu subiect unic. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au ajuns la concluzia că alarma a fost falsă. Copiii s-au întors la cursuri pentru a relua teza unică la matematică. Cei 430 de elevi au primit un subiect de rezervă la examen, varianta cu numărul 2.

Poliţia continuă cercetările pentru a identifica copilul care a alertat autorităţile. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Ciocan, a declarat că apelul a fost primit în jurul orei 12.05, de la un telefon public din centrul Bucureştiului.

Panică şi la Şcoala Mark Twain, unde un adolescent a anunţat plasarea unei bombe în campus. Conducerea unităţii de învăţământ a încercat însă să calmeze spiritele, printr-o metodă ingenioasă. Elevii au fost anunţaţi că Moş Nicolae a sosit pe aeroportul Otopeni. Deşi s-a dovedit a fi alarmă falsă, aproape 300 de copii au fost evacuaţi în această dimineaţă de la Mark Twain.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea Popoviciu, recuzată în dosarul accidentului de la 2 Mai
x close