Antena 3 CNN Actualitate ALDE, acuzații grave! Adevărul despre împrumuturile României făcute sub guvernarea PNL

ALDE, acuzații grave! Adevărul despre împrumuturile României făcute sub guvernarea PNL

Reprezentanții ALDE lansează un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban și a ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. ”Datoria publică a crescut sub guvernarea Iohannis – Orban cu 70,9 miliarde şi este preconizată să crească până la 112,29 miliarde lei!”

ALDE, acuzații grave! Adevărul despre împrumuturile României făcute sub guvernarea PNL
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    16 Sep 2020   •   20:30

”Fără cuvinte!

Atunci când Iohannis, Orban sau Cîțu vă spun că totul merge bine, că economia își revine, că au luat cele mai bune măsuri, să le arătați acest grafic realizat de zf.ro.

Arată cel mai bine situația României în guvernarea PNL: împrumuturi peste împrumuturi pentru a compensa incompetența!

Ca să înțelegeți situația în care ne aflăm: datoria publică a crescut sub guvernarea Iohannis – Orban cu 70,9 miliarde şi este preconizată să crească până la 112,29 miliarde lei!

Ca să vă faceți o idee de dezastrul creat de acești incompetenți, datoria publică a României la ultima criza financiară a crescut cu 72,4 miliarde lei în decurs de 3 ani!!!! Aceasta a ajuns de la 147,3 miliarde lei în 2009 la 219,7 miliarde lei în anul 2012.

Pe scurt, Iohannis – Orban – Cîțu ne-au îndatorat pentru mulți ani de acum înainte!

Dacă această guvernare va continua, atunci dezastrul economic va fi resimțit și mai puternic de fiecare român. Propaganda PNL încearcă să mascheze acum aceste cifre dezastruoase pentru ei, pentru ca după ce trec alegerile să vină să aplice măsuri de austeritate!”, scriu reprezentanții ALDE pe pagina oficială de Facebook. 

×
Subiecte în articol: ALDE Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close