Antena 3 CNN Actualitate Alegeri locale parțiale Hunedoara. Peste 30% dintre alegători au votat până la ora 19,00

Alegeri locale parțiale Hunedoara. Peste 30% dintre alegători au votat până la ora 19,00

Mai mult de o treime dintre cetăţenii cu drept de vot şi-au exprimat opţiunile, duminică, la alegerile organizate pentru alegerea unui nou primar în municipiul Lupeni şi comuna Sălaşu de Sus, din judeţul Hunedoara, relevă datele Autorităţii Electorale Permanente (AEP).

Alegeri locale parțiale Hunedoara. Peste 30% dintre alegători au votat până la ora 19,00
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2017   •   20:00

Astfel, până la ora 19,00, în judeţul Hunedoara s-a înregistrat o prezenţă medie la urne de 34,4%. În comuna Sălaşu de Sus au votat 71,26% dintre alegători, iar în Lupeni - 31,27% dintre cetăţeni.

Conform Biroului Electoral Judeţean Hunedoara, nu au fost semnalate incidente notabile în cele 28 de secţii de votare organizate în judeţ.

Locuitorii municipiului Lupeni şi cei din comuna Sălaşu de Sus sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-şi alege un nou primar, posturile fiind declarate vacante după ce foştii edili au ajuns parlamentari.

La alegerile parţiale de duminică, în municipiul Lupeni au fost organizate 18 secţii de votare, la care îşi vor putea manifesta opţiunile 22.471 de locuitori cu drept de vot, potrivit datelor postate pe site-ul Prefecturii Hunedoara.

În comuna Sălaşu de Sus au fost organizate 10 secţii de votare pentru cei 1.997 de locuitori cu drept de vot.

×
Subiecte în articol: AEP Alegeri locale parțiale Hunedoara
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close