Antena 3 CNN Actualitate Alertă în București. Un copil a murit după ce a mâncat shaorma, iar părinții săi au orbit

Alertă în București. Un copil a murit după ce a mâncat shaorma, iar părinții săi au orbit

Alertă în București. Un copil a murit după ce a mâncat shaorma, iar părinții săi au orbit
19 Mai 2018   •   08:24

Alertă de gradul zero în Capitală, după ce un copil a murit, iar părinţii acestuia au ajuns la spital, în stare gravă, din cauza unei substanţe otrăvitoare care se afla în mâncarea cumpărată de la o shaormerie!

Miercuri seară o familie au mers la un celebru fast-food din zona Vergului pentru a-şi potoli foamea, au comandat 3 shaorma, au mâncat liniştiţi, fără să bănuiască vreo secunda că peste câteva ore avea să li se întâmple o tragedie care le v-a distruge viaţa definitiv!
Joi dimineaţă, copilul a fost de urgenţă la spitalul de boli infecţioase Colentina, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat decesul. 
Drama pentru cei doi părinţi nu s-a oprit aici. În urma controlului medical la care au fost supuşi, cei doi au aflat că au probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatăl a orbit şi el parţial!

Contactaţi de jurnaliştii spynews, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au confirmat faptul că s-a deschis un dosar penal, pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului. "În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei şi a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului", au precizat magistraţii, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close