Antena 3 CNN Actualitate Alertă la Craiova! Jandarmii supraveghează blocul lui Caiac, pentru a evita incidentele

Alertă la Craiova! Jandarmii supraveghează blocul lui Caiac, pentru a evita incidentele

Alertă la Craiova! Jandarmii supraveghează blocul lui Caiac, pentru a evita incidentele
27 Aug 2008   •   08:33

Poliţiştii craioveni sunt în gardă după scandalul de marţi, când un cunoscut interlop din oraş a fost împuşcat mortal de un prieten. Este vorba de Mihai Pârvu, zis Caiac, ale cărui rude au trecut marţi seară la ameninţări. Au promis că nu vor rămâne în viaţă cei care se vor încăpăţâna să se apropie de locuinţa interlopului ucis sau de spitalul la care a fost dus. Sute de jandarmi supraveghează şi în acest moment blocul unde locuia Caiac, pentru a evita eventualele incidente.

Marţi seară, Caiac a fost dus de la morga spitalului din Craiova la locuinţa sa din centrul oraşului. Sute de rude, prieteni şi cunoscuţi au mers la Caiac acasă să îi depună flori şi un ultim omagiu. În acelaşi timp, jandarmii supraveghează zona pentru a evita orice incident. Tovarăşii lui Caiac au ameninţat tot timpul jurnaliştii că "dacă se apropie, le iau gâtul", aşa că autorităţile au declanşat alertă de gradul zero.



Mihai Pârvu, zis Caiac, este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Craiova. A fost implicat în numeroase scandaluri şi a fost condamnat de mai multe ori pentru acte comise cu violenţă. Cel care l-a omorât pe Caiac, Cătălin Mavrichie, este, în acest moment, cel mai păzit om din Craiova.

Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close