Antena 3 CNN Actualitate Alexandra Măceșanu a fost ucisă. Familia a fost anunțată! Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei

Alexandra Măceșanu a fost ucisă. Familia a fost anunțată! Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei

Alexandra Măceșanu a fost ucisă. Familia a fost anunțată! Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei
de S.T.    |    02 Aug 2019   •   22:05

UPDATE 22.05 - Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă. Familia a fost anunțată de tragedie, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, în direct la Antena 3.

Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei!

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă.

De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”.

Din informaţiile obţinute, ADN-ul este în proportie de aproape 100% al Alexandrei Măceșanu. Nu există un alt ADN! Pe dinţii găsiţi, dar şi pe fragmentele de oase găsite în butoi este ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

Legiştii nu au putut să stabilească de când au fost arse oasele, acestea fiind foarte degradate.

Luni va fi făcut raportul preliminar și se vor reface probele, arată surse din anchetă.

UPDATE - Vești de ultimă oră de la IML.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal.

Oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire.

Este posibil ca sâmbătă dimineață să fie comunicate rezultatele de la INML. 

Vom reveni cu detalii în scurt timp.

----------------------------

Gheorghe Dincă, acuzat în cazul dispariţiei tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost audiat din nou timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti.

Avocatul său a declarat că Dincă şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea Alexandrei Măceşanu şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

----------------------------

Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe adolescentele Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, au găsit la locuinţa inculpatului pete de sânge şi fragmente de oase, potrivit unor surse judiciare.

Fragmentele osoase par a fi de natură umană şi ar fi fost găsite în aceeaşi zonă în care au fost găsite şi cele de la percheziţiile din 26 iulie. Probele biologice găsite vineri la domiciliul lui Gheorghe Dincă urmează să fie expertizate genetic şi antropologic.

Vineri, anchetatorii au găsit şi telefonul Alexandrei, având în el cartela, într-un parc din oraş, în apropierea locuinţei lui Dincă, după ce suspectul le-a indicat locul unde l-a aruncat. Telefonul a fost sigilat de anchetatori şi urmează a fi făcută percheziţia informatică asupra lui.

Percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost sistată vineri seara şi va fi reluată sâmbătă. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close