Antena 3 CNN Actualitate Ce îi transmite Alexandru Rafila colegului său de partid Daniel Ghiță după ce luptătorul K1 a spus că nu crede în masca de protecție

Ce îi transmite Alexandru Rafila colegului său de partid Daniel Ghiță după ce luptătorul K1 a spus că nu crede în masca de protecție

Alexandru Rafila a afirmat marți seară că speră să îl convingă pe colegul său de partid, luptătorul K1 Daniel Ghiță, candidat la alegerile parlamentare, că masca de protecție trebuie purtată. Ghiță s-a făcut remarcat recent ppe rețelele de socializare prin postări în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de coronavirus și în care susține că masca este „botniță”.

Ce îi transmite Alexandru Rafila colegului său de partid Daniel Ghiță după ce luptătorul K1 a spus că nu crede în masca de protecție
de Dan Gabor    |    27 Oct 2020   •   20:45

„Cred că o să reușim să îl convingem și să înțeleagă și să îi demonstrăm că mască e protectoare, măcar din respect. Trăim într-o societate și dacă respectăm regulile societății, indiferent dacă credem sau nu în ele, este suficient. Eu sunt convins că domnul Daniel Ghiță va folosi masca, din convingere sau din respect pentru legislație sau pentru regulile sociale”, a spus Alexandru Rafila.

Pe de altă parte, despre prezența sa pe lista PSD la europarlamentare, Alexandru Rafila declară că „poate avea o foarte bună contribuție la convingerea oamenilor legat de utilitatea măsurilor de prevenție”.

„Eu cred că prezența mea și a altor colegi în PSD poate avea o foarte bună contribuție la convingerea oamenilor legat de utilitatea măsurilor de prevenție. La utilizarea măștii, la distanțarea fizică și alte măsuri care pot fi respectate. Știți, ca și la vaccinare sunt persoane care ascultă, oamenii care au îndoieli și pe ei îi convingem sau există persoane care nu pot fi convinse.

Oamenii sunt diverși. (...) Probabil că dânsul este expert în alte domenii. Viața partidelor este un mecanism viu. Eu am văzut că și la PNL există un campion de box care este chiar un lider, așa că cred că toate opțiunile se pot aduna”, a mai declarat Rafila.

 

×
Subiecte în articol: PSD daniel ghita K1
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close