Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, despre propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir din PNL: Sper să nu se concretizeze

Alina Gorghiu, despre propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir din PNL: Sper să nu se concretizeze

Alina Gorghiu, despre propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir din PNL: Sper să nu se concretizeze
28 Mar 2018   •   20:36

Alina Gorghiu, senator PNL, a afirmat miercuri că nu a susținut decizia de excluderii a lui Daniel Zamfir și că speră ca această propunere să nu se concretizeze. 

"Am avut o poziţie, alta decât aceea pe care preşedintele partidului a avut-o. (...) Nu ne mai putem permite să pierdem (parlamentari - n.r.). Ieri, ştiţi, că şi-a dat demisia un deputat, noi la Senat l-am pierdut pe domnul Chiţac acum câteva luni. Este destul de neplăcut să pierzi parlamentari în condiţiile în care Opoziţia se face cu reprezentare în Parlament, cu măsuri pe care parlamentarii le adoptă. Cred că au fost greşeli, stângăcii de ambele părţi, pentru că s-a ajuns în acest moment. Mizez pe o decizie înţeleaptă la Consiliul Naţional, adică sper ca această propunere să nu se concretizeze în forul care ia decizia. (...) Nu încurajez pe nimeni să atace partidul în public, dar nu cred că este deloc oportun să ne separăm de profile puternice din Senat sau Camera Deputaţilor, pentru că sunt anumite divergenţe de opinii pe proiecte de legi", a spus Gorghiu. 

Gorghiu a mai spus că a semnat o parte dintre proiectele de lege iniţiate de Zamfir. 

"Am semnat o parte din acele proiecte de legi. 70% dintre senatori le-am semnat, sunt vreo patru deputaţi care au semnat acele proiecte de legi. Cred, în continuare, că sunt nişte proiecte de legi benefice. Decizia partidului a fost alta şi am să o respect, dar nu am cum să nu spun că nu împărtăşesc punctul de vedere, astăzi, al majorităţii şi am făcut un apel la o ierarhizare a sancţiunilor, excluderea fiind apogeul în materie de sancţiuni şi îmi doresc ca, până la Consiliul Naţional, oricând va convoca conducerea acel Consiliu Naţional, să existe o cumpănire serioasă privitor la o speţă sau alta. Cred că este mai puţin relevant numele parlamentarului, cred că în sine principiile ar trebui să primeze", a adăugat senatorul PNL. 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Daniel Zamfir senator
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close