Antena 3 CNN Actualitate "Am avut momente când am urât-o pe Elodia!" VIDEO - Mărturisirile lui Cioacă

"Am avut momente când am urât-o pe Elodia!" VIDEO - Mărturisirile lui Cioacă

"Am avut momente când am urât-o pe Elodia!" <font color=red>VIDEO - Mărturisirile lui Cioacă</font>
05 Sep 2008   •   21:17

"Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în casa aia, în afară de mine şi Elodia." Cuvintele îi aparţin celui mai mediatizat poliţist din ultimul an, Cristian Cioacă. Acesta pufneşte în râs când este întrebat dacă i-a aprins vreo lumânare Elodiei şi recunoaşte că ascunde pozele cu ea de Patrick, fiul celor doi. La un an de cînd despre avocata Elodia Ghinescu nu se mai ştie nimic, poliţistul Cristian Cioacă rămîne acelaşi personaj controversat, care, se pare, mai are multe lucruri de dezvăluit în privinţa misterioasei dispariţii a soţiei sale.

Vineri seară, la la Antena 1, în emisiunea "Cioacă: Elodia, un capitol încheiat?!", moderată de Mădălin Ionescu,se difuzează un interviu realizat de reporterul Jurnalului Naţional, Adriana Oprea-Popescu, jurnalista care a reuşit să îi câştige încrederea lui Cristian Cioacă.

Întregul interviu el a afişat un zâmbet zeflemitor şi a trâmbiţat faptul că, pentru el, "viaţa merge înainte". Poliţiştii nu l-au putut incrimina în cazul Elodiei, iar mai nou el a eliminat din casă orice urmă a existenţei acesteia. Fiul său nu mai are nici măcar o fotografie care să-i amintească de faptul că a avut odată o mamă. ?Deja a uitat-o. Nu i-am mai arătat fotografii cu ea. Nu am încercat să îi spun lucruri negative referitor la ea. Am strâns toate pozele cu ea şi cu mine. Era bine să o ţină minte, dar dacă nu se mai întoarce?? a spus el cu un zâmbet. ?Eu sper să se întoarcă.? a completat el imediat.

?Nu pot să spun că au fost foarte multe momente grele, m-am obişnuit cu situaţia creată. Viaţa merge înainte.? spune Cioacă râzand. ?Nu am iertat-o pe Elodia. Nu există justificare pentru purtarea ei. Nu am fost genul de bărbat care să determine o legătură extraconjugală. Am avut momente când am urât-o, dar am trecut peste.?











Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close