Antena 3 CNN Actualitate "Am spus: Sunt şi eu aici". Momentul salvării din râpa morţii din Muntenegru, povestit cu lux de amănunte de un supravieţuitor, la Sinteza zilei

"Am spus: Sunt şi eu aici". Momentul salvării din râpa morţii din Muntenegru, povestit cu lux de amănunte de un supravieţuitor, la Sinteza zilei

"Am spus: Sunt şi eu aici". Momentul salvării din râpa morţii din Muntenegru, povestit cu lux de amănunte de un supravieţuitor, la Sinteza zilei
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Iun 2013   •   22:39

"Am auzit o doamnă plângând şi apoi vocea unui bărbat; am spus: Sunt şi eu aici, în engleză", a povestit Victor Vulpe, unul supravieţuitorii accidentului din Muntenegru, internat la Spitalul Floreasca, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, pentru "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Bărbatul, care şi-a pierdut trei prieteni buni în tragicul accident, a povestit cu lux de amănunte momentul salvării sale din prăpastie, moment la care a avut timp să se gândească, în "ore întregi de reflecţii nocturne".

Supravieţuitor al acestui grav accident rutier, Victor Vulpe a declarat că, dacă starea de sănătate îi va permite, se va întoarce la locul accidentului, pentru a-şi face o părere cu privire la ceea ce s-a întâmplat, "pentru a şti".

Întrebat ce va face de acum înainte, bărbatul a afirmat că nu îşi va schimba cu nimic viaţa după acest accident.

"Am cumpărat zilele trecute, în ţară, bilete la loto. (...) Mi-aş face o fabrică de cârje ieftine şi aş da niste burse unor copii deştepţi. Nu aş schimba cu nimic viaţa mea. Am avut o viaţă frumoasă", a mai spus Victor Vulpe.

18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close