Antena 3 Actualitate Ambasada SUA a transmis un mesaj important în plin scandal privind dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă

Ambasada SUA a transmis un mesaj important în plin scandal privind dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă

de S.T.    |    12 Ian 2017   •   09:14
Ambasada SUA a transmis un mesaj important în plin scandal privind dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Ambasada Statelor Unite a transmis un mesaj în plin scandal privind dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă despre justiţia din România. Ambasada subliniază importanţa luptei împotriva corupţiei şi îndeamnă instituţiile statului să colaboreze.

Parteneriatul dintre cele două state se bazează şi pe angajamentul faţă de buna guvernare şi de consolidarea statului de drept. Statele Unite susţin ferm eforturile preşedintelui Klaus Iohannis şi ale instituţiilor judiciare şi de aplicare a legii în aceste privinţe.

Ambasada Statelor Unite îi îndeamnă pe toţi reprezentanţii puterilor executive, legislative şi judiciare din România să colaboreze pentru a continua lupta împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea conducerii şi instituţiilor României.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close