Antena 3 CNN Actualitate Ambasadoarea Greciei la București: "Iubim turiștii români. Avem multe în comun" | Ziua Națională a Greciei

Ambasadoarea Greciei la București: "Iubim turiștii români. Avem multe în comun" | Ziua Națională a Greciei

Ambasadoarea Republicii Elene în România a oferit un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN de Ziua Greciei.

Ambasadoarea Greciei la București: "Iubim turiștii români. Avem multe în comun" | Ziua Națională a Greciei
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    25 Mar 2023   •   15:15

Sofia Grammata, ambasadoarea Republicii Elene la București a spus în exclusivitate pentru Antena 3 CNN că grecii iubesc românii. De asemenea, aceasta a spus că cele două popoare au multe în comun.

"Sunt fericită să voci în limba greacă peste tot în București. Turiștii greci nu sunt doar cei care au avut ghinionul să sufere acel accident teribil în decembrie.  Turiștii greci sunt peste tot în România. Limba greacă este printre cele mai vorbite limbi străine în București și sunt foarte fericită pentru asta.

Iubim turiștii români, nu doar pentru faptul că ei aduc bani țării mele, căci acesta este un aspect material, dar iubim oamenii voștri. Grecii și românii, pe lângă faptul că sunt vecini, consider că sunt similari în modul de gândire.

Citește și: De ce iubesc românii vacanțele în Republica Elenă | Ziua Națională a Greciei

Suntem toți extroverți, ne place să ieșim, ne place mâncarea bună, muzica bună, mașinile frumoase și de asemenea ne bucurăm de viață și deci vă invităm să vizitați Grecia în perioada Sărbătorilor Pascale dar și în perioada verii", a spus Sofia Grammata.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close