Antena 3 CNN Ziua Națională De ce iubesc românii vacanțele în Republica Elenă | Ziua Națională a Greciei

De ce iubesc românii vacanțele în Republica Elenă | Ziua Națională a Greciei

Grecia este una dintre cele mai populare destinații turistice pentru turiștii români, iar numărul acestora este în creștere de la un an la an.

de Georgiana Adam    |    25 Mar 2023   •   13:26

De Ziua Greciei, Cosmin Vasile, manager agenție de turism, a vorbit despre cele mai importante atracții turistice din Grecia, dar și despre motivul pentru care români iubesc atât de mult vacanțele în această țară. 

"De 16 ani spunem Hello vacanțelor tale în Grecia. De 16 ani iubim Grecia. Este deviza multora dintre turiștii noștri, turiști pe care noi îi avem încă de acum 16 ani, de când am venit cu primele oferte către Grecia. Practic, Grecia a fost prima destinație în portofoliul agenției noastre.

Grecia a devenit practic și o destinație de suflet pentru noi, ca agenți și bineînțeles și pentru turiștii noștri. Atunci când ne gândim la o vacanță în Grecia de principiu, ne gândim la mare, la soare, la destinații însorite, la mâncare bună, la un vin bun, la o petrecere grecească cu buzukia. Sunt multe lucruri pentru care mergem în Grecia.

Ei bine, faptul că mulți dintre turiștii noștri aleg să-și petreacă vacanța în Grecia ne-a făcut pe noi să ne dorim să diversificăm vacanțele pe care le oferim acestora și tocmai de aceea, în acești 16 ani, de când venim cu diferite variante de vacanță în Grecia, am reușit să dezvoltăm foarte multe tipuri de pachete de sejururi turistice, dar și de circuite.

Faptul că mulți dintre turiștii noștri au ales deja o gamă variată de sejururi, fie că vorbim de Era Olimpul, insula Tasos, de Halkidit, insula Evia sau poate chiar insula Creta, ne-a făcut ca mai departe să venim și cu acele variante de circuite în întâmpinarea lor, pentru a descoperi și alte zone și alte destinații din Grecia.

În afară de ceea ce am spus mai devreme, plajă mare, soare, greci are și foarte multă cultură de oferit, astfel că venim în programele noastre de circuite cu multe muzee, cu multe locuri interesante, cu multe istorie.

Faptul că mulți dintre turiștii noștri își doresc să vizeze și alte destinații de greci e bine. Anul acesta venim cu mai multe programe de pelerinaje. Cei mai importanți sfinți pe care îi găsim în Grecia îi găsim mănăstirile de acolo. Amintim de Sfântul Nectarie, Sfântul Dumitru, de Sfântul Ioan Rusu sunt doar câteva dintre exemplele de pelerinaje pe care noi le facem. Și aceste programe anul acesta au mult mai multe date de plecare. Cu ocazia Zilei Greciei, pe 25 martie, în acest weekend, la agenția noastră sunt mai multe oferte speciale pentru vacanțele în Grecia, atât pentru sejururi, cât și pe circuite.

Dacă pentru programele de circuit vorbim de reduceri de până la 20% ei bine, pentru sejururile în Grecia din vara aceasta, agenția noastră veți găsi reduceri de și până la 50% .

Mesajul pentru români este nicio vară fără Grecia. Călătorim în Grecia, descoperim lucruri frumoase, cultură, istorie, mare, plaje, soare. Așa că vă invit pe călător în Grecia de 16 ani spune hello vacanțelor tale în Grecia de 16 ani iubim Grecia.", a mai spus Cosmin Vasile.

×
Subiecte în articol: zi naţională Grecia Cosmin Vasile
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close