Antena 3 CNN Actualitate Ambulanţă folosită pentru a ara un teren de fotbal (VIDEO)

Ambulanţă folosită pentru a ara un teren de fotbal (VIDEO)

Ambulanţă folosită pentru a ara un teren de fotbal <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Ian 2008   •   23:13

Clubul de fotbal Universitatea Cluj are o ambulanţă multifuncţională. În afara destinaţiei ei tradiţionale, aceea de a ajuta sportivii accidentaţi, salvarea ardelenească mai are o utilitate: nivelează terenul de fotbal, între meciuri. Aparent avem o salvare mai veche, dar cu girofar şi însemnele serviciului de ambulanţă. În fapt, este o maşină bună la toate, cu mici modificări. Maşina are o grapă montată în spate. Vehicul se dovedeşte a fi foarte util pentru nivelatul terenului pe stadion.

Salvarea aparţine de mai mulţi ani Ligii Profesioniste de Fotbal. În 2001, mai multe astfel de maşini au fost cumpărate pentru echipele de fotbal din Liga Întâi.

La Universitatea Cluj, maşina a ajuns sezonul trecut, de la Jiul Petroşani, echipă care a fost retrogradată. Teoretic, ar trebui să fie folosită la antrenamente, în cazul în care se accidentează jucatorii. Sau la meciurile oficiale, când e nevoie de două ambulanţe pe stadion. Practic, are şi alte întrebuinţări.

Neoficial, reprezentanţii clubului se plâng că nu au bani pentru un utilaj care să niveleze terenul. Aşa că folosesc ambulanţa -  

Conducerea clubului a refuzat să comenteze situaţia.

Anton Doboş, preşedintele clubului Universitatea Cluj, a spus însă că va face o anchetă la stadion.

Observator

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close