x close

Anchetă în trei state pentru identificarea lui Sebastian Ghiță. Schimb de date şi informaţii pentru prinderea afaceristului

de D.G.    |    18 Apr 2017   •   13:53
Anchetă în trei state pentru identificarea lui Sebastian Ghiță. Schimb de date şi informaţii pentru prinderea afaceristului

Specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică au efectuat o constatare tehnico-ştiinţifică în cazul lui Sebastian Ghiţă, al cărei rezultat a fost transmis poliţiştilor sârbi, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Conform competenţelor, Poliţia Română a realizat un schimb activ de date şi informaţii cu colegii din Serbia şi Slovenia, care a condus la reţinerea lui Ghiţă.

Astfel, poliţiştii români au solicitat autorităţilor slovene verificări privind autenticitatea documentelor prezentate de inculpat, datele fiind transmise autorităţilor sârbe, menţionează sursa citată.

Toate activităţile desfăşurate de Poliţia Română în cazul amintit s-au desfăşurat sub coordonarea directă a procurorului de caz şi au respectat întocmai normele legale în astfel de situaţii.

Potrivit Biroului de presă al IGPR, inclusiv în noaptea de 13 spre 14 aprilie, poliţiştii români s-au aflat în contact direct cu procurorul de caz.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Sebastian Ghita IGPR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati