Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma: Sunt martor în denunțul făcut de Sebastian Ghiță

Andreea Cosma: Sunt martor în denunțul făcut de Sebastian Ghiță

Andreea Cosma: Sunt martor în denunțul făcut de Sebastian Ghiță
Sursa foto: foto: captura Antena 3
09 Dec 2018   •   21:55

Andreea Cosma a afirmat că are calitatea de martor în denunțul făcut de Sebastian Ghiță împotriva Laurei Codruța Kovesi. 

„În denunțul lui Sebastian Ghiță am calitatea de martor, am dat deja declarație. Săptâna care a trecut, la momentul la care eram condamnată de judecătorul Șelaru, în acel moment eu dădeam declarații împotriva doamnei Kovesi. E cunoscut din spațiul public și îl rog pe Sebastian Ghiță să-mi spună dacă știe sau dacă l-a văzut pe domnul Șelaru în prezența doamnei Kovesi”, a spus Andreea Cosma. 

Sebastian Ghiță a confirmat că i-a văzut pe cei doi împreună. „L-am văzut și cred că l-a văzut o țară întreagă. L-am văzut în spațiul privat, la o întâlnire”. 

Sebastian Ghiță a făcut o serie de declarații în direct, la Antena 3, din Serbia. Omul de afaceri a spus că a reclamat-o pe Laura Codruța Kovesi la Parchetul General pentru că i-ar fi cerut o sumă de bani pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa.

„Am dat bani pentru că mi-a cerut doamna Kovesi. Am plătit câteva zeci de mii de euro. La acel moment nu am perceput-o ca fiind o chestiune așa cum este, ca fiind mită. Era procurorul general al României, știți cum au fost vremurile. Kovesi, mai în glumă, mai în serios, spunea și ce avantaje ai dacă te ai bine cu ea și ce rele poți să pățești. Kovesi a cerut suma personal, a avut discuția personal cu mine, și viza interesul ei personal. Kovesi are un stil de-a face lucrurile, așa, nazist, extrem de agresiv și dur”, a spus Sebastian Ghiță. 

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita martor andreea cosma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close