Antena 3 CNN Actualitate Andreea, de 22 de ani, își dedică timpul liber salvând vieți. „Îi spun unității de pompieri: acasă. Dacă nu ai dragoste de oameni și de animale, nu poți să lucrezi în meseria aceasta”

Andreea, de 22 de ani, își dedică timpul liber salvând vieți. „Îi spun unității de pompieri: acasă. Dacă nu ai dragoste de oameni și de animale, nu poți să lucrezi în meseria aceasta”

Andreea, de 22 de ani, își dedică timpul liber salvând vieți. „Îi spun unității de pompieri: acasă. Dacă nu ai dragoste de oameni și de animale, nu poți să lucrezi în meseria aceasta”
Sursa foto: foto- Facebook/ MAI
16 Apr 2019   •   22:03

La doar 22 de ani, o tânără din Tulcea își dedică timpul liber pentru a salva vieți. 

Andreea a ajuns în București în anul 2015 și era destul nehătărâtă în ceea ce privea profesia ei. Nu știa exact dacă ar trebui să aleagă să devină medic sau militar. 

În cele din urmă, s-a decis să urmeze cursurile Universității de Apărare, iar în timpul liber să fie voluntar SMURD. 

„Eu așa îi spun unității de pompieri: acasă… aici îmi petrec tot timpul liber. Am stat odată și 18 ore în unitate, erau cazuri foarte multe și a fost nevoie de mine. Țin minte că atunci am salvat un bebeluș de numai un an”. 

Andreea salvează des, nu numai oameni, ci și animale. Întrebată cum a reușit să salveze un porumbel, tânăra a explicat că „i-am oferit ceea ce noi salvatorii avem...DRAGOSTE. Dacă nu ai dragoste de oameni și de animale, nu poți să lucrezi în meseria aceasta”. 

Recent a intrat într-un imobil incendiat și a ieșit de acolo cu un cățel căruia i-a administrat oxigen și a stat lângă el până când și-a revenit. 

 

×
Subiecte în articol: vieti pompieri

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close