Antena 3 CNN Actualitate Andreea Marin Bănică: Fiica mea nu va fi mascota familiei Bănică

Andreea Marin Bănică: Fiica mea nu va fi mascota familiei Bănică

Andreea Marin Bănică: Fiica mea nu va fi mascota familiei Bănică
07 Mar 2008   •   19:23

Într-o ediţie specială a emisiunii Ştirea Zilei, de ziua femeii, Andreea Marin Bănică a vorbit despre bucuriile de a fi mamă, dar şi despre proiectele pe care plănuieşte să le înceapă. Înainte de toate, însă, ?cadoul cel mai frumos pe care l-am primit în acest an este fiica mea?. Violeta ?nu seamănă cu nimeni încă?, mărturiseşte Andreea, divulgând însă un secret la care puţini au avut acces până acum: fiica sa are ochii albaştri. În ceea ce priveşte viitorul micuţei, cei doi părinţi celebri sunt decişi să îi acorde toată libertatea.

?Fiica noastră ne dorim să facă munca de care se va îndrăgosti?. ?Nu o vom transforma într-o mascotă a familiei Bănică?, cu atât mai mult cu cât presiunea pe care o va avea de suportat nu este de neglijat, adaugă Andreea. ?Vreau ca fiica noastră să aibă acea libertate de a-şi alege viitorul, pentru că ea va fi mereu comparată cu performanţele părinţilor?.

Deşi intrată în rolul de mamă de doar două luni, Andreea Marin Bănică este pregătită să înceapă noi proiecte. Este directorul editorial al revistei Business Woman, iar pauza pe care venirea pe lume a fiicei sale i-a adus-o a făcut-o să realizeze că poate face oricând pasul spre un alt domeniu. ?Mă văd în stare să fac o mare schimbare spre un alt domeniu?. A reînceput să scrie şi a reluat lecţiile de dans, lucruri pentru care televiziunea nu îi mai dădea timp, a povestit Zâna.

Proaspăta mămică are planuri mari, dar nu legate de proiectul care a consacrat-o, "Surprize, Surprize". Se pregăteşte să prezinte Gala Unicef la Bucureşti, lăsându-l pe Valeriu Lazarov să decidă dacă emisiunea surprizelor va continua cu o altă vedetă în prim-plan. Andreea Marin Bănică îşi doreşte să continue seria documentarelor din călătorii şi să realizeze un interviu cu Anamaria Marinca, actriţa care a cucerit-o în filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile".

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close