Antena 3 CNN Actualitate Andreea Sabrina Nedea are 18 ani și a dispărut de acasă de câteva zile. Disperat, tatăl ei a alertat Poliția. Sună la 112 dacă ai văzut-o!

Andreea Sabrina Nedea are 18 ani și a dispărut de acasă de câteva zile. Disperat, tatăl ei a alertat Poliția. Sună la 112 dacă ai văzut-o!

O tânără de 18 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, este căutată de poliţişti după ce tatăl său a reclamat dispariţia sa pe data de 11 ianuarie, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Andreea Sabrina Nedea are 18 ani și a dispărut de acasă de câteva zile. Disperat, tatăl ei a alertat Poliția. Sună la 112 dacă ai văzut-o!
13 Ian 2020   •   13:43

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că fiica sa, Andreea Sabrina Nedea, a părăsit voluntar domiciliul în data de 11 ianuarie şi nu s-a mai întors.

La momentul dispariţiei, tânăra era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o dungă albă pe lateral, geacă lungă din fâş, galbenă, iar în picioare avea adidaşi albaştri.

"Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamţ şi în localităţile limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a precizat Dimitrie Mocanu.

Poliţiştii au publicat pe site-ul instituţiei fotografia şi semnalmentele tinerei dispărută pentru ca cei care au date despre ea să sesizeze autorităţile.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Andreea Sabrina Nedea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close