Antena 3 CNN Actualitate Andrei Plăcintă nu va face nici o zi de închisoare. Vezi decizia judecătorilor pentru fiul senatoarei

Andrei Plăcintă nu va face nici o zi de închisoare. Vezi decizia judecătorilor pentru fiul senatoarei

Andrei Plăcintă nu va face nici o zi de închisoare. Vezi decizia judecătorilor pentru fiul senatoarei
Sursa foto: foto: mediafaxfoto.ro
14 Mar 2012   •   09:25

Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorina Plãcintã, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativã la omor, tâlhãrie şi ultraj contra bunelor moravuri, în cazul incidentului petrecut în 6 decembrie 2010.
   
Potrivit deciziei instanţei, Andrei Plãcintã a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru acuzaţia de tentativã la omor calificat, la un an de închisoare pentru tâlhãrie şi la şase luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
   
Andrei Plãcintã urmeazã sã execute pedeapsa cea mai grea, de trei ani de închisoare, pedeapsã suspendatã pe un termen de încercare de opt ani.
   
Pe durata termenului de încercare, Andrei Plãcintã trebuie sã se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângã Tribunalul Vrancea, conform programului stabilit de aceastã instituţie, sã anunþe orice schimbare de domiciliu, reşedinþã sau locuinţã şi orice deplasare care depãşeşte opt zile, precum şi întoarcerea, sã comunice şi sã justifice schimbarea locului de muncã, sã comunice informaþii de naturã a putea fi controlate mijloacele lui de existenţã, potrivit deciziei instanţei.
   
De asemenea, Andrei Plãcintã va fi obligat ca pe durata termenului de încercare sã desfãşoare o activitate indicatã de Serviciul de Probaţiune de pe lângã Tribunalul Vrancea şi sã nu conducã niciun autovehicul. 
   
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins ca neîntemeiatã cererea lui Andrei Plãcintã de revocare a mãsurii obligãrii de a nu pãrãsi ţara. Sentinţa nu este definitivã, putând fi atacatã cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.
   
Andrei Rãzvan Plãcintã a fost arestat preventiv pentru 29 de zile în 8 decembrie 2010, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti, fiind eliberat în 6 ianuarie 2011.
   







×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close