Antena 3 CNN Actualitate Andrew Tate lansează noi acuzații din arest: "România este o țară comunistă"

Andrew Tate lansează noi acuzații din arest: "România este o țară comunistă"

Milionarul americano-britanic Andrew Tate transmite, de după gratii, într-o nouă postare făcută pe Twitter, că România este un stat comunist.

Andrew Tate lansează noi acuzații din arest: "România este o țară comunistă"
Sursa foto: Twitter/@Cobratate
de Alexandra Cojoianu    |    29 Ian 2023   •   19:12

Anterior le-a spus fanilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol.

"România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe doar suspiciuni.

Te vor închide în închisoare și încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează.

Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze", acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Andrew Tate.

Citește șiMotivul pentru care frații Tate au rămas în închisoare. Ce au descoperit procurorii

Andrew Tate a trimis prima scrisoare din Arestul Central din Bucureşti, după ce a primit permisiunea de a trimite şi a primi mail-uri.

După aproape o lună petrecută în Arestul Central din Bucureşti, Andrew Tate a descris condiţiile pe care le are în celulă.

Obişnuit cu o viaţă de lux, maşini scumpe, vile impozante şi petreceri scumpe, Andrew Tate şi-a schimbat complet stilul de viaţă, obligat fiind de mandatul de arestare emis de Tribunalul Bucureşti şi ulterior menţinut de Curtea de Apel Bucureşti.

Astfel, milionarul s-a trezit într-o celulă din celebrul "Beci Domnesc", respectiv Arestul Central din Bucureşti, o locaţie celebră de a cărei condiţii "de cazare" s-au plâns, în trecut, şi nume celebre precum Elena Udrea sau alţi politicieni români.

Andrew Tate a primit permisiunea de a primi şi de a trimite mail-uri, astfel că a reuşit să trimită o primă scrisoare în care s-a plâns de condiţiile din arest.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate România arest
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close